GSV '63 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse B

19 november 2017 14:00

Onbekend

Op zondag 19 november stond voor Hoeve Vooruit de thuiswedstrijd tegen GSV op het programma. Voorafgaand aan het duel stonden de ploegen op de 11e en 9e plaats. Voor Hoeve Vooruit was dit de laatste wedstrijd van de 1e periode die dramatisch verliep. Er werden voorafgaand aan dit duel slechts 6 punten behaald in 7 duels.

Hoeve Vooruit was in de 1e helft op alle fronten de betere. Al in de 2e minuut stond de 1-0 op het scorebord. Na een combinatie met Mart Velthuis soleerde Jeffrey Kroeze door de GSV verdediging om vervolgens de bal hard in het dak van het doel te schieten, 1-0. Het bleek een voorbode voor vele kansen voor Hoeve Vooruit. GSV creëerde daarentegen geen kansen, al ontstonden er twee hachelijke situaties voor het doel van Hoeve Vooruit door weifelend verdedigend ingrijpen. De ruststand was slechts 1-0, en dat had Hoeve Vooruit volledig aan zichzelf te danken.

Hoeve Vooruit startte in de 2e helft sterk. Het creëerde direct twee opgelegde kansen, maar in de 55e minuut stond er plots 1-1 op het scorebord. Een aanvaller van GSV werd diep gestuurd, en faalde niet oog in oog met de doelman. Hoeve Vooruit rechtte de rug, en in de 60e minuut kwam men op voorsprong. Een voorzet van Ties Verberne werd knap binnen gekopt door Maarten Hobbenschot, 2-1. In de 70e minuut viel de 3-1. Mart Velthuis kreeg plots vrije doortocht, en scoorde met een lage schuiver. In de 78e minuut viel de mooiste goal van de middag. Jeffrey Kroeze schoot uit de draai met links de bal snoeihard in de winkelhaak, 4-1. De 5-1 werd gemaakt door een scorende debutant. Bas ten Vregelaar stond 51 seconde in het veld, en werd door Dyon ten Vregelaar in staat gesteld om met zijn eerste balcontact te scoren. In de 90e minuut werd het ook nog 6-1. Niels Karnebeek scoorde op aangeven van Jeffrey Kroeze. In de slotseconde kon Frank Rensink de 6-2 aantekenen uit een corner.