Mannen, 1, 5e klasse B

22 oktober 2017 14:00

Onbekend

Hoeve Vooruit trad op zondag 22 oktober aan tegen Meddo. Meddo staat bekend als een ploeg dat graag de voetballende zoekt en verzamelde tot nu toe 9 punten. Hoeve Vooruit kwakkelt met haar vorm, en wist tot nu toe slechts 6 punten te verzamelen.

Hoeve Vooruit had in de eerste helft een licht overwicht. Beide ploegen zochten de aanval middels de voetballende oplossing, maar waren te onnauwkeurig in de passing waardoor er weinig grote kansen te noteren vielen. De grootste kans was in de eerste helft voor Hoeve Vooruit. Ties Verberne brak door aan de rechterkant, en bereikte Mart Velthuis, die zijn schot vanaf 20 meter geblokt zag worden door een verdediger.

Meddo pakte in het begin van de tweede helft het initiatief. Het wist de eerste grote kans direct te verzilveren. Job te Molder werd diepgestuurd, en hij bereikte met een perfecte voorzet Jesse Kersten, die de bal in een leeg doel kon schuiven. 1-0. Hoeve Vooruit was van slag, en mocht van geluk spreken dat het niet op een grotere achterstand kwam. Doelman Mark Pierik hield zijn ploeg in deze fase op de been. Hoeve Vooruit rechtte daarna de rug, en perste er in de laatste 20 minuten een slotoffensief uit, maar het wist ondanks de nodige kansen niet te scoren. De grootste kans was voor Niels Karnebeek, maar hij wist de bal naast het doel te schuiven daar waar de keeper al op de grond lag.