VV Hoeve Vooruit 1

Mannen, 1, 5e klasse B

15 oktober 2017 14:00

Onbekend

Hoeve Vooruit speelde op zondag 15 oktober uit tegen Neede. Op voorhand een wedstrijd tussen twee potentiële titelkandidaten. Personele problemen teisterden beide teams waardoor het lastig was om een favoriet aan te wijzen. Neede had voorafgaand aan het duel 7 punten verzameld, daar waar Hoeve Vooruit er 6 verzamelde in 3 wedstrijden.

De eerste helft was rommelig. Beide teams hadden fases waarin ze een licht overwicht hadden. De wedstrijd speelde zich echter veelal af op het middenveld. Veel strijd en kleine overtredingen kenmerkten de wedstrijd. Beide teams konden geen grote kansen noteren. Het was daarom logisch dat de brilstand nog op het bord stond na de eerste helft.

In de 2e helft had Neede het meeste balbezit. Hoeve Vooruit speelde compact om zo weinig mogelijk ruimte weg te geven. Ook in de tweede helft vielen er weinig kansen te noteren voor beide teams. In de 80e minuut kwam Neede uit de eerste echte kans op voorsprong. Een afgeslagen voorzet werd binnengeschoten door Max Huisman, 1-0. Hoeve Vooruit gaf niet op, en kreeg een tweetal mogelijkheden op de gelijkmaker. Er werd niet meer gescoord. Een gelijkspel was wellicht een terechte afspiegeling van de krachtsverhoudingen op het veld geweest, maar dat telt helaas voor Hoeve Vooruit niet.