Datum

11 november 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Hoeve Vooruit trad op zondag 11 november thuis aan tegen SVBV. SVBV degradeerde vorig jaar uit de 4e klasse, maar heeft het dit seizoen zwaar. Er werd slechts een puntje verzameld in 6 wedstrijden. Hoeve Vooruit is ijzersterk dit seizoen en behaalde tot nog toe de volle buit.

Hoeve Vooruit begon sterk aan het duel met SVBV. Al binnen 3 minuten kwam men op voorsprong. Een voorzet van Rick Velthuis werd zomaar tot een eigen doelpunt verwerkt, 1-0. Vlak daarna kreeg Jeffrey Kroeze een uitgelezen kans om de voorsprong te verdubbelen, maar hij faalde in de afwerking. Nadat een doelpunt afgekeurd werd wegens buitenspel kwam in de 15e minuut alsnog de 2-0 op het scorebord. Jeffrey Kroeze scoorde na een combinatie door het hart van de verdediging. Hoeve Vooruit speelde in het vervolg zeker niet zijn beste wedstrijd tegen het defensief ingestelde SVBV. Toch wist het nog voor rust uit te lopen. Niek Buschers pikte in de 32e minuut zijn doelpunt mee door een afgeslagen bal met precisie binnen te schieten 3-0. Daarna kreeg SVBV de kans om terug in de wedstrijd te komen, maar de spits van SVBV schoot de bal rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Vlak voor rust werd het 4-0. De keeper van SVBV liet een corner van Rick Velthuis door zijn handen glippen.

Direct na rust wist Hoeve Vooruit opnieuw te scoren. Niek Buschers kopte knap raak uit een cornerbal van Mart Velthuis, 5-0. Vervolgens daalde het niveau van de wedstrijd. Het tempo was erg laag en beide ploegen leken tevreden met de huidige stand. SVBV kon niet meer gevaarlijk worden, terwijl Hoeve Vooruit onzorgvuldig was in de passing. Uiteindelijk werd het toch nog 6-0. Na een prachtige crosspass van Wesley Siemerink scoorde Mart Velthuis op aangeven van Rick Velthuis.