VV Hoeve Vooruit 1

5e klasse B

28 oktober 2018 14:00

Onbekend

Hoeve Vooruit ging op zondag 28 oktober op bezoek bij Haarlo. Haarlo is nog puntloos terwijl Hoeve Vooruit de maximale score van 12 punten had voorafgaand aan het duel. Met de uitslag van vorig seizoen (1-10) in het achterhoofd zou het een makkelijke middag moeten worden voor Hoeve Vooruit. Trainer Raymond Wichers Schreur zette zijn ploeg echter wel op scherp na de zwakke vertoning in het laatste duel tegen Diepenheim.

Vanaf minuut 1 bleek het krachtsverschil enorm te zijn. Hoeve Vooruit pakte direct het initiatief en gaf Haarlo geen minuut het gevoel kans te maken op een resultaat deze middag. Logischerwijs werd het duel voor rust al beslist. Rick Velthuis scoorde twee maal middels een directe vrije trap. Daarnaast scoorde Dyon ten Vregelaar twee doelpunten op aangeven van Rick Velthuis en Niels Karnebeek. Dat zorgde voor een 0-4 ruststand. Haarlo kreeg een grote kans, maar doelman Lars Buschers was op zijn hoede en hield zijn doel schoon.

Na rust voerde Hoeve Vooruit de score verder op. Dyon ten Vregelaar voltooide direct na rust zijn hattrick op aangeven van Niels Karnebeek, 0-5. Haarlo liet zich echter niet onbetuigd en scoorde vrijwel direct de 1-5. Na balverlies achterin scoorde Gijs Helmers met een prachtige lob. Hoeve Vooruit drukte Haarlo daarna verder terug en bleef gretig op zoek naar doelpunten. Jeffrey Kroeze noteerde een hattrick in de tweede helft en Rick Velthuis voltooide zijn hattrick. Ook Niels Karnebeek pikte zijn doelpuntje mee, waarna invaller Niek Buschers met het hoofd voor de 1-11 eindstand tekende.