Hoeve Vooruit lijdt terechte nederlaag op bezoek bij Diepenheim

VV Hoeve Vooruit 1

5e klasse B

26 mei 2019 14:00

Onbekend

Voor Hoeve Vooruit stond op zondag 26 mei de uitwedstrijd tegen Diepenheim op het programma. Diepenheim verkeert na de winterstop in uitstekende vorm daar waar Hoeve Vooruit, mede door de vele blessures, niet het niveau van voor de winterstop kon aantikken. Bij winst zou Hoeve Vooruit de 3e plek van Diepenheim overnemen.

Al na 5 minuten spelen kwam Hoeve Vooruit op 0-1. Joost Hobbenschot scoorde prachtig met een vrije trap in de kruising. In het vervolg van de eerste helft kregen beide ploegen de nodige kansen. Het was aan de beide sluitposten te danken dat er niet meer gescoord werd. Beide ploegen zochten de aanval en dat leverde een aantrekkelijke wedstrijd op voor het publiek.

In de 2e helft kwam Hoeve Vooruit aanzienlijk minder voor de dag. Diepenheim werd sterker in de 2e helft en drukte dat ook in de score uit. De 1-1 werd met het hoofd gemaakt door Gijs Haan. Diepenheim kreeg meerdere kansen en kwam dan ook verdiend op 2-1. Een cornerbal werd ongelukkig in eigen doel gewerkt. Hoeve Vooruit had zichtbaar moeite om tot kansen te komen in de 2e helft en incasseerde zelfs nog de 3-1. Wederom werd een bal ongelukkig in eigen doel gewerkt. Jesse ten Vregelaar kreeg een goede kans om Hoeve Vooruit terug in de wedstrijd te schieten, maar de doelman van Diepenheim redde knap.