VV Hoeve Vooruit 2

Mannen, 2, 5e klasse 04

1 oktober 2017 10:00

Onbekend

Zondag 1 Oktober stond de wedstrijd tegen Overdinkel 3 op het programma. Een onbekende tegenstander voor Hoeve Vooruit 2. Overdinkel 3 won de eerste competitiewedstrijd van HSC,  terwijl Hoeve gelijk speelde tegen Haaksbergen. Hoeve was dus gewaarschuwd. De aftrap was om 10.00 uur.

In de eerste helft was Hoeve op alle fronten de mindere van Overdinkel, en dit leidde ook tot veel gevaar voor het Hoevese doel. Door een aantal fouten stond Hoeve al vrij snel met 2-0 achter, wel moet gezegd worden dat Overdinkel een onterechte strafschop kreeg die benut werd. Overdinkel kreeg vervolgens een aantal prima kansen om de wedstrijd al voor de rust te beslissen.  Uiteindelijk mocht Hoeve blij zijn met een 2-0 tussenstand want Overdinkel hielp een paar prima kansen om zeep. Hoeve zette hier niet veel tegenover en kwam niet verder dan enkele schoten waarmee de keeper van Overdinkel geen problemen had.

In de tweede helft was er een overwicht voor de Hoeve dat veel zorgvuldiger was in balbezit en slimmer druk zette naar voren. Dit leidde uiteindelijk tot de aansluitingstreffer, een hoekschop werd bij de tweede paal prima binnen gekopt door Daniel Lenderink.  Hoeve leek terug in de wedstrijd en ging op zoek naar de gelijkmaker,  maar opgelegde kansen kreeg Hoeve niet. Vervolgens sloeg Overdinkel in de counter toe en maakte de 3-1. Dit doelpunt kwam op een vreemde manier tot stand, omdat het alle schijn had van buitenspel. Verschillende protesten vanuit Hoevese zijde waren het gevolg. Nadat de scheidsrechter verhaal ging halen bij de Hoevese grensrechter beindigde hij de wedstrijd terwijl er nog ongeveer 10 minuten gespeeld moesten worden. Al met al een vreemd einde van deze wedstrijd vooral omdat Hoeve op dat moment steeds beter in de wedstrijd kwam.  Na 2 wedstrijden staat de teller op 1 punt. Volgende week moet Hoeve op bezoek bij buurman HSC. Aftrap is om 09.00 uur op het Scholtenhagen.