Hoeve 2 onderuit na zeer zwakke tweede helft

Mannen, 2, 5e klasse 04

12 november 2017 9:30

Onbekend

Op 12 november stond de thuiswedstrijd tegen Losser 4 op het programa, om 09.30 uur werd er afgetrapt op sportpark t" Meuken.

Hoeve 2 was in de eerste helft de bovenliggende partij. Het veldspel zag er goed uit en er werden een aantal kansen gecreerd.  Losser 4 kon in de eerste helft totaal geen potten breken tegen Hoeve. Het tweede vergat alleen zichzelf te belonen waardoor de brilstand nog op het scorebord stond.

Later bleek het verschil in de eerste en tweede helft heel erg groot. De rollen waren volledig omgedraaid, Losser 4 wist zichzelf te belonen en kwam op een 0-1 voorsprong. Het tweede kwam nog wel langszij door een bekeken vrije trap van Michiel Waanders. In het laatste half uur zakte het tweede volledig door de ondergrens en kon Losser uitlopen naar een 1-4 overwinning. Een wedstrijd om snel te vergeten. Volgende week speelt Hoeve op bezoek bij Vosta aftrap is om 10.00 uur.