VV Hoeve Vooruit 2

Mannen, 2, 5e klasse 04

12 april 2018 18:30

Onbekend

Op deze doordeweekse avond stond de inhaalwedstrijd tegen Losser 4 op het programma. De eerste wedstrijd werd terecht met 1-4 verloren. Hoeve Vooruit had dus wat recht te zetten in deze avondwedstrijd.  In de beginfase kreeg Losser de beste kansen, van deze kansen wist men er 1 te benutten.  Na ongeveer een half uur kwam het tweede op gelijke hoogte.  De diepgestuurde Rick Velthuis boodt Bas ten Vregelaar een prima kans om de gelijkmaker aan te tekenen en hij faalde niet.  Aan het begin van de tweede helft kwam Hoeve op een 1-2 voorsprong, een goede combinatie tussen Rick Velthuis en Martijn Wielens werd uiteindelijk benut door laatstgenoemde. Na defensief zwak ingrijpen kwam Losser op gelijke hoogte.  Hierna kreeg het 2e meer grip op de wedstrijd.  Na ongeveer 70 minuten kreeg het tweede een strafschop nadat Lars Buschers werd neergehaald in het zestien meter gebied, de strafschop die volgde werd prima binnen geschoten door Bas ten Vregelaar. In de laatste 5 minuten liep het tweede uit naar een 2-4 overwinning. Na een voorzet van Mick te Braake promoveerde Stan ten Vregelaar de bal op zeer knappe wijze tot doelpunt. Door deze overwinning is het tweede nog volop in de race voor de tweede plaats op de ranglijst.