Beckummerweg 11
7482ST
HAAKSBERGEN
tel. 074-3575386

Op vrijdag 15 april stond voor Hoeve Vooruit de thuiswedstrijd tegen Hector op het programma. Hoeve Vooruit is bezig aan een negatieve reeks met louter nederlagen, terwijl Hector juist bezig is aan een uitstekende reeks. Het gevolg hiervan is dat Hoeve Vooruit terug te vinden is op de 13e plek en Hector op de 9e.

Beide ploegen namen weinig risico in de eerste helft. Toeschouwers kregen een duel zonder veel kansen te zien. Vrijwel uit het niets kwam Hector dan ook op voorsprong. Nadat de spits van Hector miste oog-in-oog met de doelman werd de daaruit voortgekomen door Hoeve Vooruit in eigen doel gewerkt, 0-1.

In de tweede helft nam Hoeve Vooruit meer risico en ging het opportunistischer spelen. Echter kwam het na 65 minuten spelen met 10 man te staan na een rode kaart voor Maarten Hobbenschot. Hector kreeg in het vervolg uit counters de grootste kansen en raakte zelfs de lat, maar mocht ook van geluk spreken dat Hoeve Vooruit onzorgvuldig met de geboden mogelijkheden omging.