Kronenkamp 10
7161HE
NEEDE
tel. 0545-291545

Op zondag 6 maart stond voor Hoeve Vooruit de uitwedstrijd bij Neede op het programma. Na 2 overwinningen op rij heeft Hoeve Vooruit de aansluiting bij de middenmoot weten te herpakken. Tegenstander Neede bevindt zich al het gehele seizoen in de middenmoot. Een interessant duel, vooral omdat dit het 3e duel was in de eerste 8 dagen sinds de competitiehervatting voor Hoeve Vooruit.

Hoeve Vooruit kwam al vroeg in de wedstrijd op 0-1. Uit een vrije trap van Daan Brus kopte Niels Karnebeek fraai binnen. Binnen 30 minuten draaide Neede de wedstrijd volledig om. Uit een corner en 2 counters bleek het vlijmscherp in de afronding, 3-1. Voor rust bracht Hoeve Vooruit de spanning terug. Na een combinatie in de 16-meter kon Mike Slagboom afronden, 3-2.

Na rust ging Hoeve Vooruit op zoek naar de gelijkmaker. Jeffrey Kroeze tekende op aangeven van Mart Velthuis na 60 minuten spelen de verdiende gelijkmaker aan, 3-3. Nadat Jeffrey Kroeze oog-in-oog met de doelman faalde, scoorde Neede opnieuw uit een standaardsituatie. In geheel vrijstaande positie kon worden binnengekopt, 4-3. Toen Neede uit een counter vrijwel direct de 5-3 aantekende leek de wedstrijd gespeeld. Hoeve Vooruit kreeg door opportunistisch spel nog een grote kans. Mart Velthuis wist de bal in vrijstaande positie echter niet vol te raken.