Dr. C.A.J. Quantstraat 69
7478XA
DIEPENHEIM
tel. 0547-351463

Op donderdag 12 mei stond voor Hoeve Vooruit de uitwedstrijd tegen Diepenheim op het programma. Vlak na de winterstop wist Hoeve Vooruit haar eerste overwinning van het seizoen te behalen tegen Diepenheim. Een ontketend Hoeve Vooruit won met liefst 7-1. Nadien verzamelde Diepenheim echter meer punten dan Hoeve Vooruit.

De eerste grote kans was voor Diepenheim. Na een vlot lopende aanval wist Luc van den Broek als winnaar uit het één-tegen-één duel met de spits te komen. Vlak daarna won ook de doelman van Diepenheim een één-tegen-één duel. In het vervolg werden kansen schaarser. Beide ploegen hadden moeite om de bal in de ploeg te houden. Hoeve Vooruit trok tegen het eind van de eerste helft het initiatief naar zich toe, maar scoorde niet.

In de tweede helft behield Hoeve Vooruit het overwicht. De aanvallende wissels werden rijkelijk beloond. Invaller Rowan ten Thije werd de gevierde man. Allereerst kopte hij een corner van Mart Velthuis tegen de touwen, 1-0. Vervolgens scoorde hij op kenmerkende wijze vanuit de kluts de 2-0. Diepenheim liet zich aanvallend niet onbetuigd, maar stond op dreigende momenten telkens buitenspel.