Endemansdijk 4 A
7475NX
MARKELO
tel. 0547-362568

Voor Hoeve Vooruit stond op zondag 20 maart de uitwedstrijd tegen koploper Markelo op het programma. Markelo is nagenoeg ongenaakbaar dit seizoen. Alleen Eibergen wist er een gelijkspel uit te slepen. Voor Hoeve Vooruit leek het dan ook een zware middag te worden. Zeker omdat in de thuiswedstrijd de krachtverschillen groot waren. De uitslag was destijds 0-4.

Markelo ontwikkelde vanaf de 1e minuut druk op het doel van Hoeve Vooruit. Na een kwartier spelen stond er verdiend 1-0 op het scorebord. Mickey Slotman scoorde fraai uit één van de gevaarlijke corners. Hoeve Vooruit vocht zich terug in de wedstrijd en kwam na 20 minuten spelen op 1-1. Na goed druk zetten scoorde Dyon ten Vregelaar met een lage schuiver op aangeven van Mike Evers. Markelo creëerde in het vervolg van de eerste helft minder kansen dan voor de gelijkmaker, maar besliste de wedstrijd al voor rust. Miguel Schippers scoorde uit een counter en Sam Warmelink knalde een afvallende bal uit een corner binnen, 3-1.

Na rust domineerde Markelo. Doelman Luc van den Broek voorkwam een aantal doelpunten met fraaie reflexen, maar moest toch toestaan dat Markelo eenvoudig uitliep naar 6-1. De doelpunten kwamen op naam van Mickey Slotman, Ton Jansen en Sam Warmelink. De conclusie was na afloop simpel: Markelo is een aantal maten te groot voor Hoeve Vooruit, maar ook voor de 4e klasse.