Beckummerweg 11
7482ST
HAAKSBERGEN
tel. 074-3575386

Op zondag 31 oktober stond voor Hoeve Vooruit de thuiswedstrijd tegen Rekken op het programma. Hoeve Vooruit kent met 2 punten uit 5 wedstrijden een teleurstellende seizoenstart, terwijl Rekken zich in de bovenkant van de middenmoot genesteld heeft. Desondanks heerste er bij Hoeve Vooruit vertrouwen in een goede afloop. In de laatste oefenwedstrijd werd Rekken op eigen veld namelijk met 0-2 verslagen.

Hoeve Vooruit had de overhand in de eerste 30 minuten. Rekken werd hoog onder druk gezet en mede daardoor was de opponent slordig in balbezit. De 1-0 kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Na 15 minuten spelen krulde Jeffrey Kroeze de bal prachtig in de bovenhoek. Toen Daan Brus namens Hoeve Vooruit oog-in-oog met de doelman van Rekken miste, kwam Rekken beter in de wedstrijd. Na een slordigheid in de opbouw van Hoeve Vooruit tekende Merijn Roos voor de 1-1. Dat was op dat moment ook niet onverdiend.

In de veelal rommelige tweede helft werd het een gelijkopgaande wedstrijd. De eerste grote kans was voor Rekken. Luc van den Broek redde echter tweemaal op een kans en rebound uit een vrije trap. Hoeve Vooruit kreeg een kwartier voor tijd een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Niels Karnebeek miste echter oog-in-oog met de doelman van Rekken. Vlak voor tijd leek het daarvoor de rekening gepresenteerd te krijgen. Joey Vos tekende namens Rekken de 1-2 aan, nadat een tegen hem aangeschoten bal plots in de bovenhoek verdween. In de laatste minuut van de blessuretijd redde invaller Demi Karnebeek echter een punt voor Hoeve Vooruit. Hij scoorde met de buitenkant van de voet na een doorgekopte bal van Niels Karnebeek, 2-2.