Haarloseweg 13
7271BV
BORCULO
tel. 0545-271715

Voor Hoeve Vooruit stond op zondag 24 oktober de uitwedstrijd tegen Reunie op het programma. Een blik op de ranglijst leert dat Reunie als favoriet bestempeld kon worden. Reunie nestelde zich immers al bovenaan de ranglijst, terwijl Hoeve Vooruit op de 13e plaats bivakkeert.

In de openingsfase ontspon zich een gelijkopgaande wedstrijd. Beide ploegen boden elkaar de nodige ruimte om te voetballen en waren dreigend. Na deze openingsfase gaf Hoeve Vooruit de wedstrijd in 15 minuten volledig uit handen door persoonlijke fouten. Reunie maakte daar gretig gebruik van en binnen 30 minuten stond er 4-0 op het scorebord door doelpunten van Mark van Donkelaar (2x), Jorn Geerligs en Colin Bouwhuis. Tot overmaat van ramp viel Dyon ten Vregelaar aan Hoevese zijde ook nog uit met een, op het oog, flinke blessure.

Na rust keerde de spanning nimmer terug in het duel. Voor Hoeve Vooruit was het zaak om de score te beperken. Dat lukte alleraardigst tot de blessuretijd aanbrak. Toen wist Jorn Geerligs uit een afgeslagen bal de score namens Reunie alsnog naar 5-0 te tillen. Op basis van de verhoudingen op het veld een geflatteerde uitslag. Door de nederlaag wacht Hoeve Vooruit na 5 wedstrijden nog steeds op haar eerste zege.