Beckummerweg 11
7482ST
HAAKSBERGEN
tel. 074-3575386

Op zondag 17 oktober stond voor Hoeve Vooruit de thuiswedstrijd tegen Markelo op het programma. Op papier leek het op voorhand een lastige wedstrijd te worden. Markelo gaat immers vol voor de titel en won de eerste twee wedstrijden ruim, terwijl Hoeve Vooruit hoopt op een plek in de middenmoot en nog wacht op de eerste overwinning.

In de beginfase zagen de aanwezige toeschouwers een defensief Hoeve Vooruit. Markelo speelde aanvankelijk in een te laag tempo om de verdediging uit elkaar te spelen. De eerste grote kans was voor Hoeve Vooruit. Na een prachtige pass van Dyon ten Vregelaar verscheen Jesse ten Vregelaar voor de doelman, maar hij wist niet doeltreffend af te ronden. Nadat Jochem Eijsink na mistasten van de Markelose doelman naast schoof, dicteerde Markelo het vervolg van de eerste helft. Een 0-2 ruststand na doelpunten van René Kuijpers en Mickey Slotman was een terechte afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

Na rust bleef Markelo de bovenliggende partij. Uiteindelijk liep het uit naar 0-4 door twee doelpunten van Sam Warmelink. Verder leed bleef Hoeve Vooruit bespaard. Noemenswaardig was de prachtige volley waarmee debutant Luca ten Vregelaar de doelman van Markelo tot een uiterste inspanning dwong. Helaas voor hem kreeg deze middag geen extra glans.