De Mors 3
7491DZ
DELDEN
tel. 074-3762598

Op zondag 8 mei stond voor Hoeve Vooruit de uitwedstrijd tegen Delden op het programma. In de thuiswedstrijd gaf Hoeve Vooruit een 2-0 voorsprong uit handen. Destijds eindigde het in 2-5. In de tweede helft bleek Delden veel sterker dan Hoeve Vooruit.

Hoeve Vooruit startte het duel uitstekend. Binnen 10 minuten kreeg het drie opgelegde kansen. In het vervolg van de eerste helft was Delden beter bij de les. De aanvallende kwaliteiten van de ploeg kwamen bij de eerste kans direct naar voren. Jesse Beukert faalde niet oog in oog met de doelman van Hoeve Vooruit, 1-0. Nadat beide ploegen kansen kregen op een doelpunt was het Sven Wold die namens Delden de 2-0 aantekende.

In de 2e helft kwam Hoeve Vooruit sterker uit de kleedkamer dan Delden. De aansluitingstreffer, een van richting veranderd schot van Daan Brus, was dan ook verdiend, 2-1. Toen Hoeve Vooruit meer risico ging nemen, profiteerde Delden vrijwel direct dankbaar in de counter. Het was Colin Verberne die voor open goal raak schoot, 3-1. Hoeve Vooruit gaf niet op, maar het was juist Delden dat scoorde. Christian Vreriks bekrachtigde zijn invalbeurt met een fraaie treffer, 4-1.