Beckummerweg 11
7482ST
HAAKSBERGEN
tel. 074-3575386

Op zondag 1 mei stond voor Hoeve Vooruit de thuiswedstrijd tegen VIOS op het programma. In de uitwedstrijd capituleerde Hoeve Vooruit in de blessuretijd door een wonderschoon doelpunt aan de zijde van VIOS. Hoeve Vooruit leefde daarom ook niet zonder vertrouwen op een goed resultaat toe naar deze wedstrijd. Ook omdat er vorige week knap een punt gepakt werd bij subtopper FC Eibergen.

VIOS trachtte Hoeve Vooruit terug te drukken op eigen helft en slaagde daar aardig in. In de eerste 20 minuten verdwenen meerdere pogingen over of langs het doel van Hoeve Vooruit. Net toen de aanvalsdrang van VIOS leek af te zwakken, kwam Hoeve Vooruit toch op een 0-1 achterstand. Uit een rebound scoorde Ian Groot Zevert. In aanvallend opzicht nam Michael Westendorp Hoeve Vooruit in de eerste helft vervolgens bij de hand. Na een waarschuwingsschot scoorde hij alsnog uit een doorgekopte vrije trap, 1-1. In de blessuretijd werd het nog mooier voor Hoeve Vooruit. Op aangeven van Dyon ten Vregelaar prikte Michael Westendorp zijn 2e binnen, 2-1.

Net als in de eerste helft ging VIOS ook in de tweede helft sterk van start. Na meerdere kansen gemist te hebben, tekende Jurgen Wiegerinck de verdiende 2-2 aan. Vrij snel daarna tekende Tom Walterbos ook de 2-3 aan. Hoeve Vooruit gaf niet op en herpakte zich. Een vrije schietkans van Daan Brus reikte als gevaarlijkste wapenfeit helaas niet tot het doel. Toen Jurgen Wiegerinck in de 75e minuut de 2-4 aantekende was de wedstrijd beslist. In de blessuretijd gaf Lars Kroeze de zege voor VIOS nog meer glans met een droge knal, 2-5.