Hoeve Vooruit VR1 vergeet wedstrijd in eerste helft te beslissen en speelt ook tegen FC Eibergen VR1 gelijk

tel. 074-3575386

Na het gelijkspel van vorige week tegen Longa VR1 stond nu de eerste thuiswedstrijd op het programma. FC Eibergen wist vorige week wel te winnen, NEO werd overtuigend met 4-0 verslagen.

In de eerste helft is het Hoeve Vooruit dat de boventoon voert. Na 20 minuten is er de eerste grote kans nadat er wat speldenprikjes over en weer zijn uitgedeeld. Uit een goede voorzet weet Amber de bal niet goed te plaatsen en schiet de bal midden op de keepster van Eibergen, waarna er ook uit de rebound niet gescoord kan worden. Daarna zijn er nog twee gevaarlijke vrije trappen van Shay, maar ook die worden niet tot doelpunt gepromoveerd. In de 28e minuut is het dan wel raak, uit een voorzet van Kim weet Kimly de 1-0 op het scorebord te zetten.

In de tweede helft is er weinig meer over van het spelbeeld uit de eerste helft. Hoeve Vooruit weet niet de beleving van de eerste helft door te zetten, waardoor Eibergen beter in het spel komt. Na een uur spelen komt Eibergen dan ook op gelijke hoogte, een schot in de verre hoek is Marcia te machtig. In de 80e minuut is er dan nog een opleving van Hoeve Vooruit. Allison komt oog-in-oog met de Eibergse doelverdedigster, maar schiet de bal tegen de voeten van de keepster. Nadat Hoeve Vooruit de wedstrijd in de eerste helft in het slot vergeet te gooien, komt het in de tweede helft goed weg met een puntje. Volgende week wacht een uitwedstrijd naar de Tukkers VR2.