Beckummerweg 11
7482ST
HAAKSBERGEN
tel. 074-3575386

Afgelopen zondag stond er een zware pot op het programma. Tegenstander Avanti had haar eerste 3 wedstrijden overtuigend gewonnen met een doelsaldo van 10-2. Een flink gehavend Hoeve Vooruit moest het onder andere doen zonder de geblesseerde keepster Marcia van Doeselaar. Waardoor in de eerste helft Loes Morsinkhof onder de lat stond en in de tweede helft Shay Lammers. Daarnaast zaten er ook 3 speelsters van de 25+ bij de selectie.

Hoeve Vooruit kreeg in de beginfase wel de grootste mogelijkheden om de score te openen. Al na twee minuten krijgt Ellen Bolster de kans nadat een schot van Tara Meinderink wordt gekraakt, maar helaas weet zij niet het net te vinden. Daarna lijkt Hoeve Vooruit alsnog op voorsprong te komen, maar het doelpunt van Kim ter Huurne wordt afgekeurd na vermeend buitenspel. Nadat Avanti op schitterende wijze op voorsprong komt in de 10e minuut lijkt het verzet gebroken. Avanti loopt nog voor rust uit naar 5-0. In de tweede helft doet Hoeve Vooruit nog wat terug via doelpunten van Kim Wielens en Kim ter Huurne, maar de eindstand wordt door Avanti bepaald op 2-7.

Helaas was deze tegenstander een maatje te groot. De komende twee zondagen zijn de dames vrij, waarna op 28 november de competitie wordt hervat tegen Witkampers VR2. Witkampers wist in haar eerste drie wedstrijden nog geen punten te pakken, dus hier lijkt voor de dames zeker wat te halen.