Beckummerweg 11
7482ST
HAAKSBERGEN
tel. 074-3575386

Met 21 dagen rust in de benen stond er weer eens een wedstrijd op het programma. Witkampers VR2 kwam op bezoek, dat op dat moment 1 punt meer had dan de dames van Johnny Bouwman. Helaas werd ook bekend dat dit direct de laatste wedstrijd voor de winterstop was, aangezien vanwege de coronamaatregelen de winterstop is aangekondigd door de KNVB.

Hoeve Vooruit begon sterk aan de wedstrijd. Al na 12 minuten komt het terecht op voorsprong via een doelpunt van Allison Gerberink. 3 minuten later lijkt diezelfde Allison de score te verdubbelen, maar het doelpunt wordt afgekeurd vanwege een overtreding voorafgaand aan het doelpunt. In de 24e minuut is Witkampers dicht bij de gelijkmaker, maar de poging spat uiteen op de lat. Nog voor rust krijgt Hoeve Vooruit nogmaals de kans om de score te verdubbelen, maar Amber weet een voorzet van Allison niet te verzilveren. In de tweede helft gebeurt er weinig noemenswaardigs tot de 74e minuut. Uit een voorzet van Amber schiet Allison de bal tegen de paal, waarna Loes Morsinkhof er als de kippen bij is om de 2-0 binnen te schieten.

Een verdiende overwinning die hopelijk smaakt naar meer! Na de winterstop zal de competitie hopelijk worden hervat en gaat men proberen om deze lijn door te trekken.