VV Hoeve Vooruit 1

Mannen, 1, 5e klasse B

22 april 2018 14:00

Onbekend

Hoeve Vooruit ging op zondag 22 april op bezoek bij Vosseveld. Hoeve Vooruit is na een zwakke seizoenstart nog volop in de race om een periodetitel te veroveren. Tegenstander Vosseveld kent een kleurloos seizoen, en is terug te vinden in de onderste regionen. De thuiswedstrijd werd destijds eenvoudig gewonnen door Hoeve Vooruit, 5-3.

De openingsfase was rommelig. Hoeve Vooruit moest duidelijk wennen aan de omstandigheden, en Vosseveld was hier beter aan gewend. Toch was het Hoeve Vooruit dat snel het overwicht in de wedstrijd kreeg. Na gemiste kansen aan beide zijden was het Dyon ten Vregelaar die met een individuele actie de wedstrijd in de 17e minuut open brak, 0-1. Vlak daarna verdubbelde Maarten Hobbenschot de score met een kopbal uit een corner van Rick Velthuis, 0-2. Hoeve Vooruit creëerde niet voor het eerst dit seizoen legio kansen, en kreeg voor het missen daarvan de rekening tijdelijk gepresenteerd. Na een mooie aanval over diverse schijven scoorde Vosseveld de 1-2. Vlak daarna veerde het publiek op. Joost Hobbenschot werd slachtoffer van een schandalige charge waarvoor de verdediger van Vosseveld de rode kaart kreeg. Kort voor rust leek Hoeve Vooruit het duel toch te beslissen. Hoeve Vooruit combineerde door de verdediging van Vosseveld waardoor Jeffrey Kroeze voor open doel de 1-3 op zijn naam kon schrijven.

Hoeve Vooruit dacht de buit binnen te hebben, maar kwam na rust tot twee maal toe met de schrik vrij. Daarna leek het verzet van Vosseveld gebroken. Het tempo in de wedstrijd zakte, en Hoeve Vooruit kon eenvoudig de score uitbreiden. Joost Hobbenschot scoorde de 1-4 nadat Rick Velthuis hem vrij voor de doelman zette. De 1-5 werd gemaakt door Rick Velthuis na een slalom van Jeffrey Kroeze door de defensie. Het slotakkoord was voor Jeffrey Kroeze zelf. Dyon ten Vregelaar bood hem een open kans, 1-6. Al met al een eenvoudige middag voor Hoeve Vooruit.