FC Suryoye-Mediterraneo 3 (zon)

Mannen, 2, 5e klasse 04

18 maart 2018 9:30

Onbekend

Op 18 maart stond de thuiswedstrijd tegen FC Suryoye-Mediterraneo 3 op het programma. Er werd op 09.30 uur aftgetrapt. Er stond een harde wind, hierdoor lag de gevoelstemperatuur rond het vriespunt.  Dat de gasten meer moeite hadden met de temperatuur werd al voor de wedstrijd duidelijk.  De mannen van Suryoye kwamen pas om 09.25 uur het veld op voor de warming up.

Zowel in de eerste als tweede helft had het tweede het betere van het spel.  Dit resulteerde uiteindelijk in een 3-0 russtand door goals van Kjell Vrielink (rebound op vrije trap), Martijn Wielens (vrije trap) en Bas ten Vregelaar (afgeslagen corner).  Coach Martin Lammers deed in de rust een belofte, wanneer er na de rust weer drie goals gemaakt worden is het eerste bakje bier van Martin! Hier werd uiteraard massaal mee ingestemd.  Na de rust wist het tweede er nog vijf doelpunten bij te maken.  Martijn wielens trof na rust twee keer doel met afstandschoten. Lars Buschers scoorde met een mooie kopbal na een prima voorzet van Mick te Braake. Kjell Vrielink schoot een bal stijf in de kruising. En Bas ten Vregelaar scoorde na een mooi combinatie met Lars Buschers via het been van een Suryoye verdediger. Uiteindelijk een makkelijke overwinning, eindstand 8-0.  De volgende wedstrijd wordt gespeeld op tweede Paasdag. Om 11.00 uur word er uitgespeeld in Enschede bij TVV 2.

Scoreverloop:
1-0 Kjell Vrielink, 2-0 Martijn wielens, 3-0 Bas ten Vregelaar, 4-0 Martijn Wielens, 5-0 Kjell Vrielink, 6-0 Lars Buschers, 7-0 Bas ten Vregelaar 8-0 Martijn Wielens. Eindstand 8-0 (3-0).