Sportclub Overdinkel 3 (zon)

Mannen, 2, 5e klasse 04

8 april 2018 9:30

Onbekend

De wedstrijd tegen koploper Overdinkel begon voor Hoeve 2 nog voortvarend. In de eerste helft kreeg men een strafschop nadat Overdinkel hands had gemaakt in de zestien. Jeroen benutte de strafschop en zorge zodoende voor de 1-0.  Een aantal minuten laten kreeg het 2e een hele grote kans om op 2-0 te komen maar Martijn Wielens faalde 1 op 1.  Het sterke Overdinkel wist nog voor rust op voorsprong te komen. Hierdoor was de russtand 1-2. In de tweede helft liep Overdinkel verder weg van de Hoeve. Dit leidde tot de 1-3 en 1-4. Mick te Braake deed namens Hoeve nog wel iets terug. Maar verder dan 2-4 kwam het tweede vandaag niet. Door deze nederlaag is de tweede plek op de ranglijst nog het maximale haalbaar voor Hoeve 2.