Klein Dochteren 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse B

15 april 2018 14:00

Onbekend

Op zondag 15 april stond voor Hoeve Vooruit de thuiswedstrijd tegen Klein Dochteren op het programma. Hoeve Vooruit verslikte zich de afgelopen wedstrijden in Delden en Deo. Opvallend daarbij was dat Hoeve Vooruit liefst 8 keer scoorde en er 9 tegen kreeg. Tegenstander Klein Dochteren maakt een uiterst lastig seizoen door en staat op de laatste plaats met 0 punten. De uitwedstrijd werd door Hoeve Vooruit met 0-8 gewonnen. De bezoekers van deze wedstrijd konden dus een doelpuntrijke wedstrijd verwachten.

Hoeve Vooruit begon scherp aan de wedstrijd. In de 3 minuut opende Dyon ten Vregelaar, na een combinatie door het centrum, de score met een van richting veranderd schot, 1-0. Klein Dochteren kwam er niet aan te pas, en na 22 minuten was het wederom Dyon ten Vregelaar die scoorde. Na een steekpass van Rick Velthuis wist Dyon ten Vregelaar in twee instanties te scoren, 2-0. Kort daarna viel ook de 3-0. Rick Velthuis werd door Mart Velthuis aangespeeld in de 16-meter, waarna Jeffrey Kroeze bereikt werd om eenvoudig zijn 1e van de middag aan te tekenen. Hoeve Vooruit had geen kind aan Klein Dochteren, maar miste vele kansen om nog voor rust de score verder op te voeren.

In de 2e helft bleef Hoeve Vooruit de boventoon voeren. In de 55e minuut werd het 4-0. Dyon ten Vregelaar werd middels een listige steekpass bereikt door Mart Velthuis en bleef vervolgens koel oog in oog met de doelman. In de daarop volgende aanval viel de 5-0. Rick Velthuis bereikte Jeffrey Kroeze in de 16e meter. Jeffrey Kroeze draaide weg van zijn tegenstander, en rondde daarna eenvoudig af. In het laatste half uur was Klein Dochteren niet meer bij machte om enigszins vanaf de eigen helft af te komen. Logischerwijs voerde Hoeve Vooruit de score nog verder op. De 6-0 werd gemaakte door Jeffrey Kroeze, die na een steekpass van Rick Velthuis koel bleef oog-in-oog met de doelman. In de 75e minuut liet Dyon ten Vregelaar zijn tegenstander maar weer eens zijn hielen zien. Hij bereikte na de actie Michael Westendorp, die met een prachtige knal in de kruising de 7-0 op het scorebord zette. Jeffrey Kroeze scoorde zijn 4e van de middag nadat hij uit een ingooi van Mart Velthuis alles en iedereen passeerde, 8-0. Het slotakkoord was voor Mart Velthuis, die scoorde met een lage schuiver, nadat uitblinker Dyon ten Vregelaar het overzicht behield vanaf de rechterkant, 9-0.