VV Hoeve Vooruit 2

Mannen, 2, 5e klasse 04

15 april 2018 10:00

Onbekend

De wedstrijd tegen laagvlieger Haaksbergen werd onder prima omstandigheden gespeeld. De aftrap was om 10.00 uur op het Scholtenhagen. De thuiswedstrijd eerder dit seizoen eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Het tweede had in de eerste helft een overwicht en ook het betere van het spel, nadat het tweede een aantal goede kansen onbenut had gelaten kwam het rond de 30e minuut op voorsprong. Sander van der Weegh schoot van afstand prima raak in de verre hoek. 0-1 was tevens de ruststand.

Ook in de tweede helft had het tweede veel meer balbezit dan Haaksbergen.  De 0-2 werd gemaakt door Mick te Braake na een goede diepte pass van Michel Eijsink. Hierdoor leek de wedstrijd beslist. Haaksbergen dat voor de rest nauwelijks kansen wist te creeren kreeg op een meter of 30 van het doel een vrije trap. Deze vrije trap werd op fantastische wijze binnen geschoten, waardoor Hoeve doelman Luc van de Broek kansloos was.  Hierna kon Haaksbergen nog 1 keer gevaarlijk worden door opnieuw een vrije trap. Maar deze vrije trap bleek wel een prooi voor de Hoeve goalie. Hierdoor boekt het tweede een terechte overwinning op Haaksbergen. Door deze overwinning blijft het tweede op de 2e plaats van de ranglijst staan.