HSC '21 5 (zon)

Mannen, 2, 5e klasse 04

18 februari 2018 9:30

Onbekend

Op zondag 18 Februari werd de competitie hervat tegen het zesde elftal van HSC. Eerder dit seizoen werd het 1-1 op Sportpark Groot Scholtenhagen. De aftrap was om 09.30 uur onder prima omstandigheden.

In de eerste wedstrijd waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd en dit bleek vandaag ook in de eerste helft. Nadat er voor beide doelen wat gevaar was gesticht kwam HSC ietwat gelukkig op voorsprong. Een afgeslagen bal werd alsnog tot doelpunt verwerkt waardoor er 0-1 op het scorebord verscheen. Direct de aanval erop werd het 1-1, een schot van Martijn Wielens werd dusdanig van richting veranderd door de verdediger waardoor de doelman op het verkeerde been stond en de bal in het doel verdween.  Zo'n tien minuten voor tijd werd het 1-2, HSC kreeg een corner die prima werd binnen gelopen nadat de speler goed voor zijn man kwam.  1-2 was de ruststand.

In de tweede helft had Hoeve 2 een duidelijk overwicht, HSC kon alleen nog maar gevaarlijk worden in de counter. Tot aan de zestien meter werd er goed gevoetbald, maar het tweede had moeite om een gaatje te vinden in de hechte defensie. Pas in de 88e minuut kwam het tweede op gelijke hoogte. Een afgeslagen bal kwam voor de voeten van Bas ten Vregelaar, hij aarselde niet en maakte de 2-2. In het slotoffensief kreeg het tweede nog 2 a 3 goede kansen om de wedstrijd alsnog te winnen, maar deze kansen werden niet benut.  Hierdoor bleef het bij 2-2. Door dit gelijkspel blijft het tweede meedraaien in de middenmoot van de 5e klasse reserve.