VV Hoeve Vooruit 1

Mannen, 1, 5e klasse B

5 april 2018 18:30

Onbekend

Op donderdag 5 april stond voor Hoeve Vooruit de uitwedstrijd tegen DEO op het programma. DEO staat op de ranglijst een plek hoger dan Hoeve Vooruit. In de thuiswedstrijd was Hoeve Vooruit veruit de betere ploeg. Het miste vele kansen, en door drie persoonlijke fouten verloor men destijds met 2-3.

Hoeve Vooruit was in de eerste helft de bovenliggende partij. Al vroeg in de wedstrijd misten Rick Velthuis en Niels Karnebeek oog-in-oog met de doelman. Toch was het DEO dat de score opende. Een lange bal werd doorgekopt, en Menk Hendriksen faalde niet oog-in-oog met Kevin Keemers, 1-0. Hoeve Vooruit bleef het initiatief houden, maar weer was het DEO dat scoorde. Eduard Graaskamp scoorde uit een snelle counter, 2-0. Vlak voor rust scoorde Hoeve Vooruit toch de verdiende 2-1. Jeffrey Kroeze benutte een penalty feilloos.

Hoeve Vooruit opende de tweede helft furieus. Binnen 5 minuten werd er tot twee maal toe een bal van de lijn gehaald. Toch was het DEO dat scoorde. Eduard Graaskamp kon eenvoudig de 3-1 aantekenen bij de tweede paal. Niet veel later werd het zelfs 4-1. Jorrit Udo kon uit de draai scoren na een afgeketste corner. Hoeve Vooruit besefte dat het veel beter was, en schakelde bij. Vrijwel direct werd het 4-2 door Jeffrey Kroeze na een mooie aanval over meerdere schijven. DEO bleef gevaarlijk in de counter, maar werd steeds verder achteruit gedrukt. In de 80e minuut kreeg Hoeve Vooruit loon naar werken. Mart Velthuis vond Rick Velthuis op zo’n 20 meter van het doel. Rick Velthuis schoot vervolgens knap raak, 4-3. Hoeve Vooruit bleef mogelijkheden creëren, en scoorde in de 95e minuut de verdiende gelijkmaker. Michiel Waanders scoorde met een schitterende volley, 4-4. In de minuten die daarop volgden kregen beide ploegen zelfs mogelijkheden voor de winst, maar gescoord werd er niet meer. DEO wist vrijwel iedere halve kans te benutten, daar waar Hoeve Vooruit er erg veel liet liggen. Hoeve Vooruit keerde daarom niet met een tevreden gevoel huiswaarts.