VV Hoeve Vooruit 2

Mannen, 2, 5e klasse 04

29 oktober 2017 10:45

Onbekend

Op 29 Oktober stond de wedstrijd tegen Suryoye-Mediterraneo op het programma, doordat Hoeve 2 vorige week wist te winnen kan er weer enigzins omhoog gekeken worden. Suryoye wist nog niet te winnen dit seizoen, zij speelden twee keer gelijk.  De wedstrijd werd gespeeld om 10.45 uur in Enschede.

De eerste grote kans was voor Hoeve 2, een voorzet van Michel Eijsink kon niet tot doelpunt gepromoveerd worden door Bas ten Vregelaar, hij stuitte van dichtbij op de doelman.  Vervolgens sloeg Suryoye wel toe in de counter na een foutieve pass op het middenveld bij Hoeve.  Na dit tegendoelpunt had Hoeve het betere van het spel en hierdoor kon het ook tweemaal scoren. Allereerst bekroonde Rowan ten Thije een prima individuele actie met een mooi doelpunt.  Vervolgens kopte Kjell Vrielink de 1-2 tegen de touwen na een prima voorzet van Martijn Wielens.  Nadat Hoeve op voorsprong gekomen was ging er heel erg veel mis, veel foutieve passes en positioneel zwak spel.  De 2-2 werd vervolgens gemaakt al ging er een duidelijke overtreding aan vooraf maar de scheidsrechter liet doorspelen. Voor de rust werd het ook nog 3-2 voor Suryoye.

In de tweede helft waren er voldoende kansen voor de Hoeve om nog een punt mee te nemen. Maar kansen voor onder andere Kjell Vrielink, Jeffrey Goorden, Martijn Wielens en Bas ten Vregelaar konden niet tot doelpunt verwerkt worden. Suryoye kreeg in de counter een aantal mogelijkheden voor de 4-2 maar tweede doelman Lars Buschers bleek een sta in de weg.  Nog wel een opmerkelijk detail: Sander van der Weegh leek zwaar geblesseerd te raken toen hij zich verstapte, hij ging als aangeslagen wild tegen het gras en kreunde het uit van de pijn, nadat de ziekenwagen bijna gebeld werd stond Sander op en voetbalde weer lekker door.  Wonderbaarlijk genezen! Vervolgens werd er nog veel tijd gerekt door Suryoye en er moesten een paar opstootjes gesust worden maar er werd in de tweede helft niet meer gescoord. Volgende week treedt Hoeve thuis aan, tegen opnieuw een gezellige tegenstander: TVV. Er wordt afgetrapt om 09.30 uur op sportpark t'Meuken.