VV Hoeve Vooruit 2

Mannen, 2, 5e klasse 04

19 november 2017 10:00

Onbekend

Op 19 november stond de wedstrijd tegen Vosta 4 op het programma. Om 10.00 uur werd er afgetrapt in Enschede.

Het tweede was in de eerste helft beter dan Vosta en dit keer beloonde men zichzelf wel.  De 0-1 werd gemaakt door Bas ten Vregelaar, op aangeven van Rowan ten Thije.  Zijn schot van randje 16 was niet hard maar wel zuiver. Het veldspel van het tweede was prima verzorgd en er werden goede kansen gecreerd. Rowan ten Thije en Mick te Braake kregen goede kansen om de marge te verdubbelen. Maar hun kansen gingen net naast.  Voor rust werd het ook nog 0-2 door opnieuw Bas ten Vregelaar. De assist kwam opnieuw op naam van Rowan ten Thije, hij zag dat Bas volledig vrij stond om  de 0-2 binnen te tikken.  Dit was tevens de russtand.

Het tweede begon redelijk goed aan de tweede helft en leek de wedstrijd in de tang te hebben. Toch wist Vosta op 1-2 te komen. Vervolgens rechtte Hoeve 2 de rug en maakt de 1-3, opnieuw was het Bas ten Vregelaar die het net wist te vinden. Een inzet van Rowan ten thije kwam via de paal terug in het veld.  Voor een leeg doel was het makkelijk scoren voor Bas. Na deze goal kreeg Hoeve prima kansen om de 1-4 te maken maar zowel Sander van der Weegh als Martijn wielens faalden 1 op 1 met de doelman. Vervolgens maakt Vosta de 2-3. In de laatste minuten was het nog even billen knijpen, Vosta kreeg een paar goede kansen op de de gelijkmaker, maar de bal wou er niet in.  Een terechte overwinning voor het tweede! Volgende week hebben de manschappen een vrij weekend, die week erop wordt de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld tegen Sportlust Glanerbrug 2.