TVV 2 (zon)

Mannen, 2, 5e klasse 04

5 november 2017 9:30

Onbekend

Op 5 November werd alweer de zesde competitiewedstrijd gespeeld tegen de Turkse voetbalvereniging. Voor de wedstrijd had TVV de ongeslagen status, de ploeg behaalde 9 punten uit 3 wedstrijden. Hoeve 2 behaalde tot dusver 5 punten uit 5 wedstrijden.  De aftrap was om 09.30 uur op Sportpark t'Meuken.

De eerste 20 minuten was TVV de betere ploeg. De turken beschikten over een technisch sterk middenveld, dit middenveld wist de snelle buitenspelers veelvuldig te vinden. Hoeve kwam op achterstand nadat TVV kon scoren uit de rebound van een schot. Door een individuele actie door het hart van de Hoevese defensie kon TVV ook nog de 0-2 maken. Na deze 0-2 kreeg Hoeve meer grip op de wedstrijd.  Hoeve kwam terug in de wedstrijd, een voorzet van Kjell Vrielink werd goed op waarde geschat door Jeffrey Goorden, 1-2. Tien minuten voor de rust kwam Hoeve op gelijke hoogte door een vrije trap van Michel Eijsink, zijn inzet viel binnen bij de tweede paal. Hoeve en TVV gingen rusten bij een 2-2 tussenstand.

Aan het begin van de tweede helft nam Hoeve het initiatief over van TVV, de Hoeve had het betere van het spel. Eigenlijk uit het niets werd het 2-3 voor TVV. Een geweldig schot van zo'n 30 meter belandde stijf in de kruising.  Ondanks de achterstand bleef Hoeve strijdlustig en dit resulteerde al vrij snel in de 3-3. De goal kwam wederom op naam van Michel Eijsink, zijn corner viel bij de tweede paal in 1 keer binnen. In het laatste kwartier gingen beide ploegen vol voor de overwinning, dit resulteerde in een aantal goede kansen voor beide ploegen. Maar het bleef bij 3-3. Een terecht punt voor Hoeve 2. Volgende week wacht wederom een thuiswedstrijd, om 09.30 uur tegen Losser 4.