VV Hoeve Vooruit 1 (zon)

4e klasse B

30 november 2019 18:00

Onbekend

Op 30 november stond voor Hoeve Vooruit de uitwedstrijd tegen Victoria op het programma. Na een stroeve start heeft Victoria zich keurig in de middenmoot genesteld. Hoeve Vooruit kreeg daarentegen twee flinke klappen te verwerken in de wedstrijden tegen BSC Unisson en Twenthe. Beide keren werden er maar liefst vijf doelpunten geïncasseerd.

Er ontspon zich een gelijk opgaande strijd in het eerste bedrijf. Hoeve Vooruit was in eerste instantie wel de gevaarlijkste ploeg. Demi Karnebeek en Dyon ten Vregelaar aarzelden echter te lang oog-in-oog met de doelman. Pech voor Hoeve Vooruit was dat Dyon ten Vregelaar bij zijn kans met een ogenschijnlijk zware knieblessure het veld moest verlaten. Victoria scoorde wel uit de eerste kans die ze kregen. Boy Kamphuis profiteerde van balverlies in de opbouw bij Hoeve Vooruit, 1-0. Hoeve Vooruit leek vervolgens even van slag, maar was vlak voor rust dicht bij de gelijkmaker. Ties Verberne raakte na een individuele actie de lat.

In de tweede helft had Hoeve Vooruit het een stuk lastiger. Al vroeg in de tweede helft kwam het op een 2-0 achterstand. Mike Kokkeler was de doelpuntenmaker namens Victoria. In het restant kregen beide ploegen uitstekende mogelijkheden om te scoren, maar lieten dit aanvankelijk na. Toen de wedstrijd op slot leek te zitten, kwam Hoeve Vooruit toch terug tot 2-1. Niels Karnebeek scoorde met een lage schuiver. Het publiek wachtte op een spannende slotfase, maar deze kwam er niet. Rowan ten Thije moest tijdens deze slotfase nog het veld verlaten met een rode kaart na een overtreding op het middenveld.