VV Hoeve Vooruit 1

Mannen, 1, 5e klasse B

10 mei 2018 14:00

Onbekend

Hoeve Vooruit trad op donderdag 10 mei aan op bezoek bij Haarlo. Een relatief onbekende tegenstander voor Hoeve Vooruit. Het was de eerste keer dit seizoen dat beide ploegen elkaar troffen. Haarlo staat door het uitstappen van Klein Dochteren op de laatste plaats. Hoeve Vooruit moest winnen om nog enigszins hoop te houden op het toetje in de vorm van de nacompetitie.

Hoeve Vooruit begon getergd aan het duel. Binnen drie minuten was het raak. Rick Velthuis rondde knap af met buitenkant rechts, 0-1. Vrijwel direct daarna viel de 0-2. Een voorzet van Rick Vossebeld werd knap afgemaakt door Dyon ten Vregelaar. Hoeve Vooruit ging door, en tekende in de 12e minuut voor de 0-3. Jeffrey Kroeze slalomde door de defensie om vervolgens simpel te scoren. In de 18e minuut viel de 0-4. Dyon ten Vregelaar bediende Jeffrey Kroeze, die zijn 2e van de middag maakte. Haarlo werd compleet overrompeld en kreeg in de 20e minuut de 0-5 om de oren. Dyon ten Vregelaar leverde wederom de assist op Jeffrey Kroeze. Daarna nam Hoeve Vooruit gas terug, en daarmee spaarde het Haarlo. Vlak voor rust viel alsnog de 0-6. Jeffrey Kroeze bood Rick Velthuis een niet te missen kans.

Hoeve Vooruit gaf na rust opnieuw gas. In het eerste kwartier na rust werd de score naar 0-9 getild. Rick Velthuis scoorde door alert te zijn bij een rebound. Vervolgens scoorde Niels Karnebeek twee maal. Eerst scoorde hij met een schuiver, en daarna met een kopbal. De wedstrijd kakte daarna in. Hoeve Vooruit miste scherpte om de score nog verder op te voeren, terwijl Haarlo niet bij machte was om het Hoeve Vooruit lastig te maken. Vlak voor het einde van de wedstrijd viel de 0-10. Rick Velthuis zijn vrije trap werd door niemand aangeraakt, en vloog pardoes in het doel. Na een aantal kansen gemist te hebben redde Haarlo alsnog de eer. Uit een klutssituatie schoot de aanvaller van Haarlo binnen, 1-10.