Vosseveld 1 (zon)

Mannen, 1, 5e klasse B

3 december 2017 14:00

Onbekend

Hoeve Vooruit trad op zondag 3 december thuis aan tegen Vosseveld. Vosseveld had voorafgaand aan het duel 13 punten verzameld in 7 wedstrijden. Hoeve Vooruit hoopte de stijgende lijn te pakken te hebben na de eclatante zege op GSV.

De openingsfase van het duel was levendig. Beide ploegen speelden aanvallend. Al in de 8e minuut kwam Hoeve Vooruit op voorsprong. Mart Velthuis zette Rick Velthuis één-op-één met de doelman. Rick besloot de bal breed te geven op de meegelopen Dyon ten Vregelaar, waarvoor het een koud kunstje was om de 1-0 te maken. Lang kon Hoeve Vooruit niet van de voorsprong genieten. In de 10e minuut scoorde Vosseveld met een schitterende vrije trap, 1-1. Hoeve Vooruit was niet van slag, en kwam in de 20e minuut opnieuw op voorsprong. Joost Hobbenschot stelde Jeffrey Kroeze in staat om met een lage schuiver te scoren, 2-1. In de 30e minuut werd het 3-1. Jeffrey Kroeze zette Joost Hobbenschot met een fraaie hakbal oog in oog met de doelman. Joost Hobbenschot bleef rustig, en scoorde simpel.

Hoeve Vooruit domineerde na rust. Het creëerde vele grote kansen. De score viel uiteindelijk niet extreem hoog uit. Jeffrey Kroeze scoorde in de 60e minuut de 4-1 na een heerlijke rush van Rick Velthuis. Vlak daarna scoorde Vosseveld de 4-2 na onoplettendheid achterin bij Hoeve Vooruit. Jeffrey Kroeze voltooide daarna zijn hattrick na een demarrage aan de rechterkant van het veld, 5-2. In de 90e minuut scoorde Vosseveld uit opnieuw een vrije trap de 5-3. Hoeve Vooruit liet in deze wedstrijd opnieuw zien niet thuis te horen op een plaats onderin de middenmoot.